Helder inzicht en besparing
Volledige ontzorging van A-Z
Binnen 1 minuut geregeld

Zonnepanelen
zonder investering?

Daarnaast direct besparen op je energierekening? Het is nu mogelijk!
Via Slimduurzamer.nl kan je nu gebruik maken van dit tijdelijke aanbod:

Directe besparing op jouw maandlasten

Waardestijging van de woning

A+ klasse zonnepanelen, als beste getest

Volledig zwarte panelen zonder randen

Geen hak- en breekwerk nodig

In één dag volledig geïnstalleerd

A+

Klasse
zonnepanelen

25

Jaar
garantie

7823

Woningen
verduurzaamd

Bespaar
€ 930,-
per jaar

Interesse in zonnepanelen zonder investering?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilige SSL-verbinding

A+

Klasse
zonnepanelen

25

Jaar
garantie

7823

Woningen
verduurzaamd

tuv/sud

TUV kwaliteitscertificaat

solaredge

SolarEdge technologie

certificate

Conform EU richtlijnen

Geregistreerd specialist

Wat klanten over ons vertellen

Andre

Wierink

‘’Verasolar bedankt’’

Eindelijk horen wij er ook bij! We hebben zonnepanelen! Er kwam eerst een vriendelijke jonge man bij ons aan de deur. Daarna persoonlijk advies via de telefoon. Uiteindelijk kwam er iemand bij ons thuis die alles aan ons heeft uitgelegd en dit hebben wij als heel prettig ervaren. Alles werd besproken en ze willen er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Dit was voor ons fijn omdat we een keer de boot in zijn gegaan met kunstof kozijnen…. dit hebben we totaal niet ervaren bij Verasolar! Wat een service en met de klant meedenkend. Wij zijn positief verrast! Ook nog een bosje bloemen! Wij raden iedereen Verasolar aan!

Jan

Gouda

‘’Goede service, goed behandeld’’

Bedankt Verasolar voor alles! Ben je opzoek naar een partij die echt weet wat ze doen en nog echt vakwerk leveren moet je bij deze partij zijn. Ze vertelde ons dat het kon zonder te investeren.. hier waren we een beetje huiverig voor. Alleen na het fijne telefoongesprek en de uitleg bij ons thuis zagen wij ook in dat het mogelijk was. Nu een paar weken de zonnepanelen op het dak gehad en ze hebben nu al flink energie opgewekt. Wij zijn ontzettend tevreden!

Anastasia

Emmeloord

‘’Heel tevreden’’

Als alleenstaande moeder vond ik het lastig waar ik nou zonnepanelen ging halen er was zoveel keuze. Ik kreeg toen iemand op bezoek die mij alles in details uitlegde. Keek naar mijn persoonlijke situatie en verbruik. Dit heb ik nalaten kijken door een kennis en die gaf ook aan dat er geen betere zonnepanelen waren. Kwaliteit was heel hoog. Dit gaf mij een goed gerust gevoel waardoor ik voor Verasolar heb gekozen. Ook de installatie werd netjes gedaan. Ze werkten hard door en binnen een dag was alles binnen en buiten geregeld. Alles werk goed! Ik wil op deze manier Verasolar bedanken voor hun tijd en werk! En ook bedankt voor de bos bloemen!

Hoe het werkt

Slimduurzamer.nl en VeraSolar hebben de handen ineen geslagen zodat iedereen kan genieten van zonnepanelen zonder investering. Dit is het stappenplan:

1

Meld jezelf aan

Binnen 1 minuut klaar!

2

Wij nemen contact op

Binnen 48 uur bellen wij je

3

Contact met onze specialist

Jouw besparing uitgerekend

Ja, ik wil besparen

je hebt nog 20 dagen
om te kunnen besparen

Klik hier
om aan te vragen!

arrow-left

Wat wij je bieden

VeraSolar staat voor kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de beste producten op de markt. De zonnepanelen liggen immers 30 jaar op het dak. Kwaliteit staat voorop!

Zonnepanelen compleet geregeld. Overal wordt aan gedacht en alle zorgen worden uit handen genomen.

Installatie binnen één dag, zonder hak en breekwerk. Een gedegen montage die 30 jaar meegaat voor optimaal rendement

Zonder investering zonnepanelen mogelijk, waarbij de panelen ook echt van jou zijn. Helder en duidelijk uitgelegd.

Prachtige matzwarte panelen zonder randen. Enkel de hoogste kwaliteit en het beste getest zodat ze 30 jaar rendement opleveren

Rendement zonnepanelen

Onderstaande grafiek laat zien wat de zonnepanelen opbrengen in 25 jaar. De huidige rentetarieven zorgen er helaas voor dat jouw spaargeld niets oplevert. Hoe werkt het dan zonder investering? Dat leggen wij je graag uit.

slimduurzamer-rendement

Opbrengst van 15
zonnepanelen v.s. spaargeld

bij 0%, 2% of 4% energieprijsstijging per jaar


Spaar 2.5%
4%
2%
0%
Leg het me uit

Heb je vragen?

Wij geven je graag antwoord

Waarom is een persoonlijk advies belangrijk?

Bij de aanschaf van zonnepanelen komt veel kijken. Hoeveel panelen heb je nodig, wat is het verschil in kwaliteit/rendement, hoe snel ga ik ze terugverdienen, hoe gaat het installeren in zijn werk enzovoorts? Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek zal een van onze zonne-energie specialisten jouw wensen doorspreken en zorgen voor een deugdelijk advies. Je wordt hierbij van A-Z ontzorgd, waarbij wij alle puntjes op de i zetten.

Hoe komt het advies tot stand?

Er wordt uiteraard goed gekeken naar de de mogelijkheid die het dak biedt, de benodigde capaciteit en dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast informeert de zonnepanelenspecialist over de kosten en terugverdienperiode. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Indien je besluit tot installatie over te gaan, dan regelen wij dat met onze eigen installateurs

Hoe werkt zonnepanelen zonder investering?

Slimduurzamer wil dat verduurzaming voor iedereen haalbaar en rendabel is. VeraSolar maakt het mogelijk om zonder investering toch een installatie te bekostigen. Afhankelijk van hoeveel energie je verbruikt, is de besparing vaak ruim voldoende om de maandelijkse betaling van je installatie te dekken. Hierdoor is het nu voor iedereen mogelijk om A klasse zonnepanelen aan te schaffen met de hoogste opbrengst, waarbij de zonnepanelen ook echt van jou zijn! Bijkomend voordeel: vanaf nu ben je zeker van een vast maandbedrag, terwijl deze bij de energiemaatschappij variabel zijn.

Hoe gaat het installeren in zijn werk?

Indien je tot aanschaf van zonnepanelen overgaat, levert VeraSolar binnen de afgesproken periode de installatie werkend op. De installatie is zo goed als altijd binnen één dag gerealiseerd. De montage wordt verzorgd door het vaste installatie-team. Al de monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Er wordt veel aandacht besteed aan jouw wensen. De klanten beoordelen de informatievoorziening, kwaliteit van installatiewerkzaamheden, betrouwbaarheid en de nazorg van VeraSolar gemiddeld met een 9,5. Dit zijn cijfers waar wij en Vera Solar uiteraard erg trots op zijn.

Wie zijn wij?

Slimduurzamer.nl staat voor het slim verduurzamen van Nederlandse woningen. Continu zoeken wij voor de consument de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wij sluiten enkel samenwerkingen met gerenommeerde partijen met bewezen kwaliteit en duurzaamheid. Via onze website kan iedereen van deze prachtige samenwerkingen gebruik maken.

Slimduurzamer.nl en Vera Solar hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk Nederlandse woningen te voorzien van zonnepanelen. Vera Solar adviseert en installeert sinds 2011 zonnepanelen en heeft inmiddels talloze woningen verduurzaamd. Zij staan voor kwaliteit en leveren uitsluitend A klasse zonnepanelen met wereldwijd het hoogste rendement.

A+

Klasse
zonnepanelen

25

Jaar
garantie

7823

Woningen
verduurzaamd